Pages

Is Me!

                 

       Hai!

Simple exchange

Me the owner of this blog. Jh atau orang rapat selalu panggil 'Anna'. hehe... Simple name je. Tapi 'JH' lagi simple and tasty. ceewahhh.....

I'm 24 coming to 25. Dah tua!! Lepasni kna beli banyak-banyak collagen untuk di cantikkan balik. kekekekekek

Something interested about me?

I can speak chinese language, sedikit dalam bahasa Hindustan yang korang dok selalu ikut dengar lagu SRK. kekekek....

I'm a Nurse and a part time bloggerion. 

Suka ada ramai kawan dan suka berkawan dengan semua tak kira bangsa okeh! No Racist-sm! pls.....

Follow my:

Fb : Anna khalil

Twitter : Hannahnur1

Ig : (1) annakhalil31
 (2) cmd_bestfriend4everyone 

Kalau sudi follow lerr hehe....


Somethng wierd about me.

Jh terlalu obses dengan kecantikkan diri. Means macam keen untuk menjaga kulit. Tak boleh kalau ada kulit kusam ke, melekit ke, kotor ke nanti mulalah menggelabah. Maka, kalau ada product review tu korang tak perlulah ragu2 dengan cerita Jh. I know very well that women/ladies with pretty is like bestfriend.

Rasanya itu je cerita Jh hehe.

Kalau ada pape lagi silalah komen atau ada yang nak kongsi cerita ke boleh email jh jannatulhusna9231@gmail.com. okeh!

See ya!
























LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...