Pages

25 Jun 2016

Pretty in just One minute!

Hai!

Haritu kan i ada cerita pasal Luminous Skincare.
Ini nak cerite pasal foundation. Nampak tak ada bulatn merah tu? Hehe.... itulah dia. Now, Luminous pun dah keluar foundation untuk pra pretty2 dekat luar sana ❤.

Suka gel dia tu. Lembut dan wangi. Bila apply pada kulit. It became soft and smooth. Lagipun senang je. Dalam beberapa saat je dap dap muka dah cantik! Di tambah pule dengan Silkygirl eylinear dapat dari Sasa ada promotion dengan makeup remover sekali tau! Mata weolls nampak lagi daring gitu *sambil kedip2 mata* and belakang foundation tu ofcourse absorb sponge untuk applye foundation. I beli dari sasa jugak. Now ada sale! i percaya semua orang suka perkataan Sale tu kan. Hehe... so apa tunggu lagi. Sasa punyer sale memang thorbaik!!!! 
Flawless treatment foundation

Oh! Lupa nak bagitahu. Sekarang Luminous foundation ada free Cheery lip tint tau! So cepat2 dapatkan dari blog Namee Roslan. Best sangat lip tint dia ada perasa lagi. So, jangan tunggu lagi . Cepat2 grab supaya tak rasa rugi. Now ada promo.


This is how the head of the foundation look alike. Just pusingkan je. Dia xde penutup. So, kalau nak tutup pun pusingkan secara menurun. Unik right?!

Kandungan
OH hello, Flawless Treatment Foundation...
- SPF 50
- sensitive skin
-Brightening makeup
- pore minimizer
- sambil protect sambil treatment
- merawat kulit jeragat
- anti aging expert

-15ml
- water based
-sebotol tahan 2 - 3 bulan
- formulation of  Italy


Inilah muka belacan lepas apply Luminous cream tu. 

       Cantik cantik dalam masa seminit je.
OH HELLO! FLAWLESS TREATMENT FOUNDATION.

                       

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...