Pages

24 Feb 2016

Segmen : Review Blog dan Free Gift By Yanie


http://impianacikyaanie.blogspot.my/2016/02/segmen-review-blog-dan-free-gift-by.html

22 Feb 2016

Segmen 12 Jam Bloglist #19 Mialiana.com



Pencarian bloglist bagi bulan Mac dan April 2016 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 22 Februari 2016, iaitu tepat jam 11.00 pagi sehingga 11.00 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Bloglist #19 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?

12 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 29 Februari 2016.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...

Segmen Bloglist Azhafizah.com Mar & Apr 2016


Sebenarnya...inilah pertama kali selepas berkali2 melihat blogger2 lain mengepost and menempek segment2 di blog diorang. Kiranya setelah ebrtahun gna blog... baru sekarang jh tau...heheheheh merosot betulla IT jh ni!! tpi alhamdulillah ..kalau bukan sebab segment kak fiza ni mungkin sampai bila JH tak belajar. *yang sebelum ni tengok gak tpi makin lama makin ssh and tak betul*. btw sy cuba nasib je hehe...
Tak lama nak masuk bulan March, makanya senarai bloglist untuk January & February akan bertukar bila masuk bulan March. So nak cari bloglist baru untuk March dan April. Jemput sertai Segmen Bloglist Azhafizah.com Mar & Apr 2016.
Klik banner untuk sertai  Segmen Bloglist Azhafizah.com Mar & Apr 2016
Segmen simple sangat. Cuma perlu buat entry dan copy & paste je. Pemilihan 10 blog melalui random.org.

TAMAT : 28 FEBRUARY 2016

Langkah Penyertaan Segmen
1. Buat entry bertajuk : Segmen Bloglist Azhafizah.com Mar & Apr 2016
2. Copy & paste coding dalam kotak bawah ni di ruangan HTML entry
3. Publish dan tinggalkan link entry dalam kotak komen di entry asal Segmen Bloglist Azhafizah.com Mar & Apr 2016

Terima kasih atas sokongan semua ^__^

4 Feb 2016

Dreams.....

    Hai.......

    Tak tahulah nak cite camne......

    JH runsing plus rimas.

    JH terasa nak jadi businesswoman....tapi kenkorang ada idea x???

     Kalau sesiapa yang ada ilmu dalam bidang ni pliss cite kat JH.

     JH nak memajukan diri. I never have a dream to be a staffnurse forever.

       

Blog walking !

                                       Assalamualaikum.... semua sehat?

          Baru perasan! Dah lama rupanya JH ni tak update pape dekat blog. Ase macam dah berkurun tak up! Mana taknya...JH bz sangat sampai tak terluang masa JH dengan blog. Rindu benar nak berblog-ing!!!

          Semenjak dah bz ni, banyak betul cerita yang telah JH kumpulkan dan banyak juga JH nak kongsikan. Tapi lek2 luuuuu....walaupun orang kata dah out-to-date tapi Jh tetap nak share. Btw JH nak ucapkan terima kasihlah sebab ada juga yang sudi berblog walkign dalam blog JH ni. Thanks alot!


Ini antara yang tersenarai yang berblog walk-ing kedalam blog Jh semasa ketiadaan JH. Apa2 pun Jh nak ucapkan berbanyak terima kasih. Sebnarnya dalam diam JH ada juga usha blog2 yang diatas ni. BEST! banyak cerita2 yang diorang kongsikan dan up-to-date so sila2kan lah berblog walk-ing mereka.


                 Okay, ada rezeki Jh nak kongsi benda baru yang Jh jumpa sepanjang ketiadaan masa untuk ber blog-walking!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...